04-03-21 We mogen mee naar een pand kijken hier niet ver vandaan. 
Middelweg 25 in Nieuwkuijk. het is er groot en mijn baasjes lopen over van ideeën en hoe dat ze het nog mooier kunnen maken. Ze beschrijven de afscheidsruimtes waar de mensen op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun vriendje en hoe de ontvangst moet worden ingericht. 
Kei spannend.

De resomator wordt besteld, dit is de machine die op een milieuvriendelijk manier onze vriendjes terug brengen naar de natuur. 
met "Water" en niet met dat enge Vuur. 

01-04-21 worden ze gebeld door de krant, die vindt dat mijn baasjes goed bezig zijn met het proces en het verbeteren van de wereld. en wil er een verhaal over schrijven, en jah je raad het al, weer moeten wij op de foto. 

neem maar even een kijkje in het Brabants Dagblad

09-04-21 Alles loopt door elkaar in de hoofden van mijn baasjes en ze zijn overal mee bezig zo nu ook weer, er stopt een grote vrachtwagen voor de deur er komen heel veel dozen uit, en jah de urnen zijn binnen. wat zijn ze mooi maar ze staan wel in de weg, ik kan niet eens meer in mijn mand. 
Volgende week kom ik weer bij jullie terug en vertel wat ik nu weer meegemaakt heb. Groeten Suus. 

17-04-21 Het was een rustige week, alles lijkt klaar te staan in afwachting van het ontvangen van de sleutel van het pand. Hippie en ik moesten veel mee gaan wandelen bij het land van Ooit, was wel lekker maar iedere dag! Pffff. Toen op eens had mijn baasje weer een idee. hij dook de schuur in, daar werd getimmerd, gezaagd en geschuurd. het eindresultaat "een engeltje" leuk maar nog enkele vraagtekens ?? en weer ging mijn baasje terug de schuur in, nu waren het al 3 engeltjes. nog steeds vraagtekens. De engeltjes gingen naar Jesners in Drunen om er tekst op te laten zetten. en ik vindt ze echt mooi geworden. "Als dit kaarsje brandt, neemt er iemand afscheid van zijn huisdier"
De rust is inmiddels weer terug gekeerd en kan weer heerlijk slapen in mijn mandje voor de kachel, in afwachting van wat er volgende week weer gaat gebeuren. Groetjes van Hippie en Suus 

Hoi iedereen,
Vandaag begin ik mijn vlog na lange tijd, de voorgaande periode is er weinig gebeurt. Mijn baasjes Petra en Jan waren vooral bezig met hun eigen dingen en in afwachting van de sleutel van ons nieuwe pand aan de Middelweg 25 te Nieuwkuijk, Waar Hippie en ik hoop ik ook een mooi plekje krijgen en een zachte mand.  

17-05-2021 Vandaag mochten we weer mee naar Nieuwkuijk daar stond een mijnheer te wachten met papieren en onze baasjes waren een beetje zenuwachtig. en na dat ze getekend hadden waren ze helemaal blij. Huurovereenkomst werd getekend.
21-05-2021 Weer naar Nieuwkuijk. daar stond die zelfde mijnheer maar nu met de sleutel we gingen naar binnen en ons vrouwtje had een nieuwe mand bij en kreeg een plekje. Ik heb een vermoeden dat het de aankomende tijd niet meer rustig is. 
Ik ga jullie zeker volgende week vertellen met de nieuwe ontwikkelingen.  Groetjes van Hippie en Suus 

28-06-2021 Hallo allemaal, jah het is lang geleden maar wij mochten niet mee naar de Middelweg. We zouden in de weglopen. en het zou te gevaarlijk zijn Pfffff. echt niet. 
Maar vandaag mochten we weer mee, en wat Hippie en ik toen zagen laat ik even zien op foto want dat is te veel om te vertellen. 
Een ding weet ik wel "wij vinden het het mooi" en we hebben een eigen plek gekregen.

Onze baasjes Petra en Jan kunnen trots zijn wat ze gemaakt hebben en wat ze de mensen kunnen bieden. 
Ik kom volgende week nog even terug want dat wordt de resomator geïnstalleerd en dan kunnen wij al die lieve mensen ontvangen.  

10-0-2021 Hallo allemaal, het is alweer 2 weken geleden dat we elkaar gesproken hebben. Maar nu gaat het hard en we lopen tegen het einde aan van de verbouwing. Zoals je ziet heb ik van de week al in een opbaarkamer mogen zitten, eigenlijk wel een beetje eng als je weet dat hier allemaal vriendjes komen die een heel leven achter de rug hebben. Van de week is al iemand langs geweest om afscheid te nemen van hun geliefde huisdier en ze waren helemaal ontroerd, dat ze op deze wijze afscheid mochten nemen van hun geliefde huisdier. (Ik moest ook een traantje wegpikken) zo mooi!! Ik zal met jullie nog enkele foto's delen hoe het is geworden. als je het leuk vindt mag je gerust langs komen hoor om het watercrematorium te bekijken hoor.  vinden onze baasjes leuk, en ik ook hihi.