Home » Keuze uit type watercrematie

Watercrematie 

 

Wanneer uw huisdier is overleden, en U kiest voor watercrematie, dan kunt u uw huisdier Na telefonische afspraak bij Dierencrematorium NOVIO komen brengen, ook kunnen wij uw huisdier ophalen, bij u thuis of bij uw dierenarts.

Alvorens de crematie uit te voeren gaan wij samen met u kijken wat voor u de beste keuze is om het afscheid van uw huisdier geheel naar tevredenheid af te sluiten. 

Wat zijn de mogelijkheden van crematie van u huisdier?

in beide opties bied Dierencrematorium NOVIO u altijd de mogelijkheid om voorafgaand aan de watercrematie om in één van de twee afscheidsruimtes in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde huisdier. 

tevens bied Dierencrematorium NOVIO een ruim assortiment aan herdenkingssieraden en/of urnen ( alleen mogelijk bij individueel crematie)

 

 

 

Laat u uw huisdier  achter bij uw dierenarts en geeft u niet aan welke bestemming u wenst, dan gaat uw dier altijd naar destructie.
Wilt u een watercrematie/resomeren, dan is het belangrijk om dit duidelijk door te geven aan uw dierenarts. U heeft ten alle tijden zelf de keuze.