Watercrematie 

 

Wanneer uw huisdier is overleden en u kiest voor watercrematie, dan kunt u uw huisdier na een telefonische afspraak bij Dierencrematorium NOVIO komen brengen. Wij kunnen uw huisdier ook bij u thuis of bij uw dierenarts ophalen.

Alvorens de watercrematie uit te voeren zullen wij samen met u kijken wat voor u de beste manier is om het afscheid van uw huisdier geheel naar tevredenheid vorm te geven. 

Wat zijn de mogelijkheden van crematie van uw huisdier?

Bij beide opties biedt Dierencrematorium NOVIO u altijd de mogelijkheid om voorafgaand aan de watercrematie in één van de twee afscheidsruimtes in alle rust afscheid te nemen van uw geliefde huisdier. 

Daarnaast biedt Dierencrematorium NOVIO een ruim assortiment aan herdenkingssieraden en/of urnen aan. Deze zijn enkel te gebruiken bij individuele crematie.  

 

 

 

Laat u uw huisdier  achter bij uw dierenarts en geeft u niet aan welke bestemming u wenst, dan gaat uw dier altijd naar destructie.
Wilt u een watercrematie/resomeren, dan is het belangrijk om dit duidelijk door te geven aan uw dierenarts. U heeft ten alle tijden zelf de keuze.