Home » Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Annemieke van Aerle Brok
21 dagen geleden

Wat een warme lieve mensen zijn
Petra en Jan.
Wij hebben onze hond Puck helaas moeten laten inslapen. Petra gebeld en alles afgesproken. Jan is onze Puck komen halen . En daarna samen met hen bij gepraat. Wat voelt resomeren toch goed. En Puck werd fijn door Jan daarna weer thuis gebracht. Zo fijn en super lief. Nogmaals dank jullie wel.
Liefs Martin en Annemieke en Thieleman

Diny van Laaren
een maand geleden

Wat fijn te ervaren dat bij het eerste contact al met Petra, het gevoel al gelijk goed was.
Met gevoel maar duidelijk wisten we hoe het proces zou gaan.
Jan kwam onze vriend Stash met alle egards ophalen.later die dag vond ik nog een mooi kaartje in de brievenbus.
De aanleiding voor het contact met Novio is droevig, maar toch hou ik er een goed gevoel van over om met meer rust te wennen zonder Stash.
Het blijft mooi te ervaren dat er bedrijven zijn die hun klanten net zo behandelen zoals zijzelf graag geholpen worden. Top!

Celia Meerbach
2 maanden geleden

De ontvangst, de begeleiding en het respect wat we hier ervaren hebben tijdens ons verdriet heeft ons heel erg geholpen met de verwerking. Je laat je huisdier met een goed gevoel achter bij Petra en Jan en hoe je hier afscheid kan en mag nemen, is heel fijn. Ook de nazorg, het op de hoogte houden van het proces, het persoonlijke kaartje in de bus, het app-contact op ieder moment van de dag was heel fijn. Wij kijken erop terug als een hele fijne mooie herinnering tijdens een hele verdrietige periode. Heel bijzonder! We kunnen het iedereen aanraden als je voor deze keus komt te staan. Zelf zouden we dit op geen andere manier meer willen.

Ylanite & Olaf
2 maanden geleden

Petra en Jan, Dank voor jullie goede zorgen voor onze lieve Bo en deze fijne manier van afscheid nemen. Alles was goed geregeld, fijne uitleg over het resomeer proces en warme nazorg. Heel veel succes met jullie mooie bedrijf.

Daniel Klaasse
2 maanden geleden

Op 3 november is mijn kater Binkey overleden.Na telefonisch contact is hij nog dezelfde avond opgehaald en zaterdag is de as van Binkey weer thuisgebracht .Ondanks mijn verdriet en het grote gemis wil ik jullie bedanken voor de nette en respectvolle wijze hoe alles is afgehandeld

Niels van Noort
3 maanden geleden

Afgelopen zondag hebben we helaas onze Luna in moeten laten slapen. Kreeg van de desbetreffende dierenarts de tip mee over het dierencrematorium Novio.
Vervolgens is onze hond netjes de volgende dag opgehaald bij de dierenarts, hebben mijn moeder en zusje nog de kans gehad om Luna te bezichtigen in een erg mooie kamer. De verdere afhandeling van crematie tot ophalen van de urn was ook erg snel gedaan en ook nog een rouwkaartje in de bus bij mijn moeder.
Het idee van het resomeren spreekt mij ook erg aan wat ook een stukje rust geeft.
Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service en prijs, heb niks als lof voor jullie bedrijf en hoop dat jullie nog lang mogen bestaan.

Ans Konings
3 maanden geleden

Tot groot verdriet heb ik 6 oktober jl. onze pas 7- jarige Koosje moeten laten inslapen, geheel onverwacht. Het doet ongelooflijk veel pijn, maar jullie zeer begripvolle en klantgerichte benadering maakte het iets minder zwaar. Bovendien voelt het feit dat het een milieuvriendelijker proces is ook goed. Dank voor jullie persoonlijke benadering en veel succes met jullie bedrijf.
Hartelijke groeten,
Ans

Marc Valentijn
3 maanden geleden

Zeer goed ontvangen door Petra en Jan. Alles heel netjes geregeld. En in alle rust afscheid kunnen nemen van onze trouwe vriend.

Veel succes met jullie mooie bedrijf!

Hanny en Thea
3 maanden geleden

Jan en Petra bedankt voor de goede zorgen na het overlijden van onze Sammy. Onze andere hond Kiki kon gewoon bij het afscheid zijn wat voor ons heel belangrijk was. Jullie stralen rust uit zijn betrokken en weten wat het is om een huisdier te moeten missen. Mede door jullie kunen we er met een goed gevoel op terug kijken en koesteren we de mooie herinneringen. Wij wensen jullie alle goeds met dierencrematorium Novio.

Thea en Hanny

Desiree
4 maanden geleden

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen bij het overlijden van onze lieve Max.
Dankzij jullie is het afscheid een beetje dragelijker geworden, het ophalen van Max, het telefonisch contact, het kaartje en toch nog even een foto.
Ook deze nieuwe manier van cremeren voelde goed! Dus nogmaals bedankt en we zijn blij dat onze Max weer zo snel thuis was.
Corné en Desiree