Home » Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Annie Hooijmans
een maand geleden

Lieve Jan en Petra,

Reuze bedankt voor de liefdevolle ontvangst en begeleiding bij het overlijden van Punky!!

Kevin en Kim
een maand geleden

Lieve Jan & Petra,

Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor de goede zorgen voor Hulk!
Nadat Hulk overleden was heeft de dierenarts contact met jullie opgenomen en binnen een uurtje heb ik bij jullie nog afscheid kunnen nemen van Hulk. Dit heb ik echt als prettig ervaren en nam bij mij het beeld van bij de dierenarts ver weg. Jullie hadden Hulk mooi opgebaard waar ik hem nog een dikke kus kon geven!
We zijn enorm te spreken over jullie service we werden netjes op de hoogte gehouden en dat voelde wel goed.

Vandaag onze Hulk weer mee naar huis mogen nemen!

Heeel erg bedankt voor de goede zorgen!
Jullie zijn toppers!

Liefs Kevin en Kim
Baasjes van Hulk 🐾💫

Gerda Van Dijk
een maand geleden

Jan en Petra, allereerst nogmaals dank voor de goede zorgen. En geweldige service.

Wat een fijne ervaring ondanks het gemis van ons kleine grootste vriendje Yoda.

Na het belletje dat we Yoda in gingen laten slapen alleen het adres door hoeven geven van waar jullie hem op mochten halen. Daarna keurig op de hoogte gehouden.

Vandaag hebben we Yoda weer mee naar huis genomen.

Bedankt voor de fijne ontvangst en rondleiding. Jullie hebben een mooi bedrijf!

Bedankt, Gerda en Berkel

Baasjes van Yoda 🐾

van Pelt
2 maanden geleden

Bedankt voor de goede zorgen van onze Bikkel, alles netjes geregeld
Werden goed op de hoogte gehouden.

Bedankt Jan en Petra

Miranda Mandemakers
3 maanden geleden

Wat missen wij onze geliefde Sjors…. Door de fijne begeleiding Van Jan en Petra hebben we een heel
mooi aandenken aan hem. Ook onze kinderen hebben een prachtige ketting uitgekozen zodat ze hem elke dag bij hun kunnen dragen.! Nogmaals dank voor alle goede zorgen rondom het afscheid van onze lieve Sjors! Gr miranda

Lia
3 maanden geleden

Ik weet niet goed hoe te beginnen hoe nu verder zonder mijn gelieve spykie maar wat zijn jullie geweldige mensen hoe jullie met de dieren omgaan nou alle recpect hiervoor ik wil jullie bedanken voor alle goede zorgen Petra en Jan

Lida en Cees van Wijk
5 maanden geleden

Wat fijn dat op een verdrietig moment er mensen zijn die je helpen bij het afscheid nemen van je geliefde huisdier. In ons geval moesten we afscheid nemen van onze hond Bommel. “ Ik kom hem vanavond nog ophalen bij de dierenkliniek, dan weet je waar hij vannacht is”, dat was de eerste reactie van Jan toen ik hen belde. Dat gaf het gevoel dat hij het snapte. Ze hebben alles begripvol, met respect voor Bommel en ons geregeld. Ook de milieuvriendelijke manier waarop dit proces zich voltrekt is mooi. Wij zijn blij met onze keuze voor dit bedrijf. Lida en Cees van Wijk

Annemieke van Aerle Brok
6 maanden geleden

Wat een warme lieve mensen zijn
Petra en Jan.
Wij hebben onze hond Puck helaas moeten laten inslapen. Petra gebeld en alles afgesproken. Jan is onze Puck komen halen . En daarna samen met hen bij gepraat. Wat voelt resomeren toch goed. En Puck werd fijn door Jan daarna weer thuis gebracht. Zo fijn en super lief. Nogmaals dank jullie wel.
Liefs Martin en Annemieke en Thieleman

Diny van Laaren
7 maanden geleden

Wat fijn te ervaren dat bij het eerste contact al met Petra, het gevoel al gelijk goed was.
Met gevoel maar duidelijk wisten we hoe het proces zou gaan.
Jan kwam onze vriend Stash met alle egards ophalen.later die dag vond ik nog een mooi kaartje in de brievenbus.
De aanleiding voor het contact met Novio is droevig, maar toch hou ik er een goed gevoel van over om met meer rust te wennen zonder Stash.
Het blijft mooi te ervaren dat er bedrijven zijn die hun klanten net zo behandelen zoals zijzelf graag geholpen worden. Top!

Celia Meerbach
7 maanden geleden

De ontvangst, de begeleiding en het respect wat we hier ervaren hebben tijdens ons verdriet heeft ons heel erg geholpen met de verwerking. Je laat je huisdier met een goed gevoel achter bij Petra en Jan en hoe je hier afscheid kan en mag nemen, is heel fijn. Ook de nazorg, het op de hoogte houden van het proces, het persoonlijke kaartje in de bus, het app-contact op ieder moment van de dag was heel fijn. Wij kijken erop terug als een hele fijne mooie herinnering tijdens een hele verdrietige periode. Heel bijzonder! We kunnen het iedereen aanraden als je voor deze keus komt te staan. Zelf zouden we dit op geen andere manier meer willen.