Reactie plaatsen

Reacties

P. Verhagen
een maand geleden

Beste Jan en Petra,

Afgelopen woensdag is mijn dierbare rottweiler Bruce overleden. Op advies van dierenkliniek Waalwijk is Bruce door jullie opgehaald en op gebaard. Ik wil jullie ontzettend bedanken op de manier waarop jullie zo respectvol met Bruce zijn omgegaan en het begrip en medeleven van mijzelf. Nogmaals bedankt voor alles.

M.oostdam
2 maanden geleden

Vandaag ons lieve hondje bo opgehaald.
We zijn zo enorm tervrede over het proces resomeren.
Had er nog nooit van gehoord, maar het is prachtig .
We willen jan en petra bedanken voor het begeleiden in dit moeilijke traject.
Prachtige as sieraden.
Raad jullie iedereen aan!!
Groet fam.oostdam

Betty van de Braak
2 maanden geleden

Beste Petra en Jan,

Na ruim 17 jaar afscheid moeten nemen van Fourty.
Door alles goed voor te bereiden en hem een laatste week gruwelijk te hebben verwend hebben we op 9 februari afscheid van hem genomen.
Samen met mijn allerbeste vriendin en haar hond is Fourty in onze armen ingeslapen.
Omdat de keuze al was gemaakt hebben we hem daarna naar jullie gebracht.
Intens verdrietig kwamen we bij jullie aan.
Wat een warme ontvangst hebben we bij jullie gehad, en een goede uitleg van de mogelijkheden.
Nadat alles was besproken hebben we beneden afscheid van Fourty kunnen nemen.
Wat was het een waardig afscheid van onze kleine vriend.
Op 13 februari hebben we Fourty weer bij jullie opgehaald.
Alles is gelopen zoals ik het me had voorgesteld en alle wensen uitgevoerd.
Ben dan ook heel erg dankbaar voor jullie begrip en medeleven.

Leonie van Eck
2 maanden geleden

In januari hebben wij afscheid moeten nemen van ons hondje Felisa.

Dankzij Petra en Jan mooi en waardig afscheid van haar kunnen nemen. De manier waarop jullie dit doen is prachtig! Heel veel dank hiervoor!

Henk Wijnen
3 maanden geleden

Beste Petra en Jan,

Jullie begeleiding bij het afscheid van onze Joep overtrof ruimschoots onze verwachtingen.
Bedankt dat jullie het afscheid voor ons toch wat mooier gemaakt hebben.

Cora en Henk

Helene Hendricks
4 maanden geleden

Lieve Petra en Jan,
Wat ben ik jullie ontzettend dankbaar ,tot mijn inmens groot verdriet heb ik mijn kleine baby op 28-8-2023 moeten laten gaan,hij was pas 6 jaar en drie maandenπŸ˜­πŸ’” de liefdevolle ontvangst, mijn kleintje zo vol liefde opgebaard ,je de tijd geven om afscheid te nemen ,op 31-8-2023 mocht ik mijn kleintje weer ophalen. Tot mijn grote enorme verdriet heb ik op 30-12-2023 mijn allerliefste directeurtje Snoetje, mijn soulmate, mijn grote liefde op bijna 16 jarige leeftijd ook moeten laten gaan. De pijn is ondraaglijk met 8 weekjes kwam je bij mij en we waren 24/7 samen,mijn hart en ziel zijn in duizenden stukjes gebroken πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’” Ik heb Petra gebeld na Snoetjes overlijden, 2 Jan 2024 Toettie gebracht. Ik heb lange,lange tijd met Snoetje in mijn armen in de ontvangstkamer gezeten,ook daar kreeg ik de tijd om hem over te geven aan Petra, Jan kwam me ook condoleren, daarna heeft ze Snoetje met zoveel liefde opgebaard met zijn snoepjes,lange vingers, eten en zijn knuffel die hij al als pup had,die is ook bij hem gebleven tot na het resumeren.Hij heeft zo'n prachtig afscheid gekregen ,met pure onvoorwaardelijke liefde.
Gisteren heeft Jan mijn allerliefste allesje directeurtje Snoetje thuisgebracht, ik zal nooit vergeten wat lieve Petra en Jan voor mij en mijn allesjes hebben gedaan.
Dank jullie wel uit de grond van mijn hart voor het enorme Respect en Liefde voor de overleden in mijn geval hondjes die jullie ze geven op hun laatste reis.
Liefs Helene en mijn andere hartjes πŸ«‚β€οΈπŸ™πŸΎπŸ˜­πŸ’”

Yolanda
4 maanden geleden

Wat fijn dat er een plek is als Novio waar je je geliefde huisdier met een gerust hart kunt brengen. Hoe pijnlijk ook, hoe je hier wordt ontvangen en begeleid is goud waard en uiterst helend. Jullie mogen heel trots zijn Jan en Petra. Dank jullie wel!

Patricia Vesters
5 maanden geleden

Hoi Petra en Jan,

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie hulp en goede service !
We hebben na 16 jaar en 7 maanden afscheid genomen van onze lieve Izzie. De dierenarts heeft haar thuis in laten slapen, liggend in mijn armen. Daarna zijn we naar Nieuwkuijk gegaan waar jullie ons al op stonden te wachten. Daar was het afscheid ook mooi. Alles bij elkaar is het zo wel veel dragelijker geweest om afscheid van haar te nemen.
3 dagen later mochten we haar β€œas” al bij jullie ophalen en nu is ze weer fijn thuis.
Dank jullie wel en mocht het over (hopelijk) een jaar of 13 weer nodig zijn, dan komen we weer terug bij jullie !
Groetjes,
Patricia, Rutger, Manou en Seb.

Nicole
6 maanden geleden

Beste Jan en Petra

Wat ben ik jullie enorm dankbaar voor de liefdevolle zorg die jullie gedragen hebben tijdens het overlijden van mijn hondje kindje Thaira ik wist toen het zover was al langer wat ik wilde en had bij mijn dieren arts al eerder als wens aangeven mijn hond te willen cremeren via resomeren ze is netjes opgehaald bij de dierenarts in mijn bijzijn ik ben door jullie netjes op de hoogte gebracht waneer het proces begon en waneer ik ze mocht ophalen .
Ik heb ze sinds gisteren thuis zoals ik wilde in een mooie kokker die over 2 weken vervangen gaat worden door haar gepersonaliseerde urn.
Ook super bedankt dat ik een wens flesje mocht uitzoeken voor haar chip deze wordt bij de urn inzet.
Recht vanuit mijn hart super bedankt voor alle goede zorgen ze heeft voor mijn gevoel een waardig en eervol afscheid gehad en raad jullie zeker aan bij mensen die ken met huisdieren

Ellen van Mourik
7 maanden geleden

FAITH β€œ Rose of My Heart β€œ ✨ 17 september 2023
Lieve Jan & Petra ; wat een gemis , maar wat ben ik dankbaar dat jullie op mijn pad kwamen waar het mis ging omtrent Faithjes crematie en jullie direct in actie kwamen , mij met halve woorden begrepen en Faithje op gingen halen en alles overnamen en we echt afscheid konden nemen allemaal van Faithje. Wat zijn jullie liefdevol en respectvol in alle opzichten. β€οΈπŸ™πŸΌ Faith d’r kaarsjes houd ik nog allemaal aan en roosjes erbij ( deze foto is net gemaakt ). Kan ondanks het verdriet alléén maar zeggen ; heel veel liefs en dankbaar hoe jullie liefdevol jullie zijn omgegaan met Faithje mijn husky. Jantine en team ( Haanebeek Culemborg ) zijn inmiddels ook op de hoogte dat jullie ons liefdevol hebben bijgestaan. ❀️🌹😘