Reactie plaatsen

Reacties

Ellen van Mourik
6 dagen geleden

FAITH “ Rose of My Heart “ ✨ 17 september 2023
Lieve Jan & Petra ; wat een gemis , maar wat ben ik dankbaar dat jullie op mijn pad kwamen waar het mis ging omtrent Faithjes crematie en jullie direct in actie kwamen , mij met halve woorden begrepen en Faithje op gingen halen en alles overnamen en we echt afscheid konden nemen allemaal van Faithje. Wat zijn jullie liefdevol en respectvol in alle opzichten. ❤️🙏🏼 Faith d’r kaarsjes houd ik nog allemaal aan en roosjes erbij ( deze foto is net gemaakt ). Kan ondanks het verdriet alléén maar zeggen ; heel veel liefs en dankbaar hoe jullie liefdevol jullie zijn omgegaan met Faithje mijn husky. Jantine en team ( Haanebeek Culemborg ) zijn inmiddels ook op de hoogte dat jullie ons liefdevol hebben bijgestaan. ❤️🌹😘

Mierella
10 dagen geleden

Opeens ging het snel, wij moesten afscheid nemen van onze lieve Sam, 3,5 maand nadat we van zijn broertje Max afscheid hadden genomen.
En dan max hadden we laten cremeren, maar daar hebben een rot gevoel aan over gehouden, doordat alles zo snel moest en ze eigenlijk geen tijd voor ons hadden ,was het enige wat ik wist never again.
Via google kwam ik terecht bij jullie , voorheen nooit gehoord over resumeren.
Afspraak maken verliep soepel, netjes ontvangen en alle tijd om ons verhaal te doen , top uitleg, Sam werd netjes opgebaard en mochten de tijd nemen om afscheid te nemen.
Ondanks dat we onze geliefde Sam achter lieten, toch met een goed gevoel weg.
Er was gevraagd of we een app je wilde ontvangen als het proces begon , en dit ook gekregen en ook toen het was afgerond.
Met ophalen ook weer alle tijd genomen voor ons .
De communicatie is echt super geweest , je voelt je betrokken bij het proces en zeker niet een van vele er is begrip voor jou en het verdriet van je geliefde dier.
Hartelijk dank hiervoor.

Fam. van Delft Leijtens
een maand geleden

Beste jan en petra,
Bedankt dat wij op een waardige manier afscheid hebben mogen nemen van onze lieve lynn.
heel mooi ook de afdruk van haar snoetje en pootafdruk in het brons.
ze is nu weer thuis, en de koker met het as hebben wij een mooi plaatsje gegeven, en er een kaarsje bij aangestoken.
nogmaals bedankt voor de goede zorgen, en we zouden jullie zeker aanbevelen.
gr. roland en maria van delft leijtens

Thomas Geursen
een maand geleden

Afscheid nemen van mijn kat Fox was uitzonderlijk zwaar ik was 18 toen ik hem kreeg hij was 2 en voor 14 jaar was hij mijn beste maatje dus een waardig afscheid was erg belanrijk voor mij en Novio gaf mij dat. Het was zo fijn om op een respectvolle manier afscheid te kunnen nemen, het maakt het gemis niet makkelijker maar het gaf rust. Petra en Jan bedankt names mij en Fox.

Fam Vroom
2 maanden geleden

Wat hebben wij een mooi afscheid kunnen nemen van onze lieve Roxy.
Zo bijzonder en liefdevol was het in deze moeilijke tijd.
Willen jullie namens onze hele familie bedanken.

Serge Claessens
7 maanden geleden

Lieve Petra en Jan

Het is nu ruim een maand geleden dat ik Bleutje bij jullie heb laten resomeren, ik mis d'r nog elke dag!
Deste dankbaarder ben voor de aandenken die ik van jullie heb mogen ontvangen, vooral d'r geweldige!!! snoetje bied mij zo ongelofelijk troost,en als ik thuis ben staat d'r urn met het kaarsje altijd aan!
Héél véél dank voor jullie goede zorgen, ik raad jullie bij iedereen aan!!!

met dankbare groet

Serge en 🌈Bleutje🌈🐾

Maartje
7 maanden geleden

Beste Jan & Petra,

Wat ben ik jullie enorm dankbaar voor jullie liefdevolle zorg voor Teddy konijn. Meermaals dank voor het ophalen bij de dierenarts, het afscheid kunnen nemen in alle rust was moeilijk maar zo mooi! Een prachtig mooi glazen urn hartje. Ze is weer thuis ❤️🐰💫..
Jullie zijn geweldig en raad het iedereen aan als ze voor z’n moeilijke keuze komen te staan.

Hartelijke groet, Maartje

Walter en Jacqueline
7 maanden geleden

Na het afscheid van Wolf danken we jullie voor de snelle en respectvolle werkwijze.

Brekelmans
7 maanden geleden

Beste Jan en Petra

Helaas met heel veel pijn in het hart. Hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve hond Joekel. Ze was ons alles. Via de dierenarts zijn wij bij jullie terecht gekomen. Alles begint een een plekje te krijgen. Zelf haar urn. Wat zijn wij blij dat ze weer thuis is. Wij willen jullie bedanken.

Mvg Jeroen en Boy

lisan van dijk
8 maanden geleden

Lieve Jan en Petra,

Via de dierenarts bij jullie terecht gekomen, helaas moest ik Purk laten inslapen na bijna 17 jaar gezorgd voor haar, Haar urn heeft een mooi plekje gekregen, heel fijn om haar weer thuis te hebben, dankjewel voor de respectvolle zorgen.

Liefs, Lisan van Dijk