Even voorstellen: 
Ik ben Suus, woon al heel mijn leven bij Petra en Jan mijn baasjes. 
ze zorgen goed voor mij en Hippie maar soms moeten wij ook dingen. Pffffff dingen die ik niet leuk vindt en dat laat ik dan zeker merken. Maar ze zijn merendeel druk en laten Hippie en mij dan met rust. 
Maar wat wij de laatste tijd meemaken !! ze openen een Dierencrematorium, "Novio"  En in dat verhaal wil ik jullie graag meenemen, dan weten jullie ook eens wat wij allemaal meemaken. 

Suus vertelt: 

Mijn verhaal begint eigenlijk al in de warme zomer van 2020, in de winkel van mijn vrouwtje was een vriend van ons wegens ouderdom overleden. we missen hem nog steeds. maar wat zijn dood allemaal te weeg bracht was wel een ding. Mijn baasjes waren geraakt vooral over de afhandeling van onze vriend en zeiden tegen elkaar dit moet anders kunnen. en jah dat was nog maar het begin. 

Wat volgde: slapeloze nachten van ijsberende baasjes door de woonkamer, ze hadden weer een idee of het zat niet mee met de milieu aanvragen.
Resomeren !! wie gaat er nou Resomeren ? Jah, dat zijn mijn baasjes die denken niet alleen aan een waardig afscheid van al vriendjes maar ook aan het milieu en het leven van al mijn vriendjes over misschien wel 100 jaar. 
GOED BEZIG !! 

Maar uiteindelijk in maart 2021 kwam het verlossende woord vanuit diverse instanties ze mogen gaan starten met Dierencrematorium NOVIO, nu denk je de rust is wedergekeerd maar niets is minder waar. Pfffff het lijkt wel of het nog erger is geworden. vanaf dit moment begint dan ook mijn verhaal en wil jullie meenemen wat ik en Hippie dagelijks meemaken. wekelijks zal er een update volgen. Hoe hou je dit bij ? door ons te volgen op Facebook of Instagram en natuurlijk op de website www.dierencrematoriumnovio.nl 

Kijk onder mijn verhaal